DEMO siteBASICLæs mere på tilmeldingssystem.dk

Oplægsholdere

Sayako Kawasumi, professor i robotteknologi ved MIT, oprindeligt fra Japan, har arbejdet med robotter siden hun var lille, og har en doktorgrad inden for feltet. Hun har arbejdet for nogle af de største virksomheder på markedet, og har i 10 år undervist ved MIT. På årsmødet vil hun fortælle om udviklingen inden for robotteknologien, samt hvor vi er på vej hen.

Maiken Dal Overgaard er konferencier på <Dit firmanavn> årsmøde 2018, og vil lede slagets gang gennem dagen. Maiken Dal Overgaard er kendt som forfatter og journalist på en række danske tech-magasiner, og har desuden mange års erfaring som moderator.

Anne Hardt, direktør i <Dit firmanavn>, cand.oecon., har mange års erfaring med formidling og videreudvikling af teknologi, og har tidligere været ansat i en række store virksomheder i hele landet. Anne Hardt vil give en status for <Dit firmanavn> arbejde nu og i fremtiden.

Line Petterson er Head Developer i virksomheden Compu-Brain, og dermed hovedansvarlig for udvikling af kunstig intelligens og machine learning. Hun har arbejdet med alle facetter af AI i over 15 år. På årsmødet vil hun give et unikt indblik i status, trends og for- og bagdele inden for området.

Niels Fonsberg, iværksætter i Silicon Valley. Den danske Niels Fonsberg har de seneste 10 år boet i USA, hvor han har været med til at starte en række mindre tech-virksomheder. På årsmødet vil han fortælle om sine oplevelser, samt hvordan han har finansieret og vækstet sine virksomheder på et meget konkurrencepræget marked.

Pernille Vangsborg, forfatter og økonom med speciale i tech-området, har igennem de sidste 15 år skrevet tre bøger om økonomien bag moderne teknologi, og skrevet et utal af artikler om emnet til alle de store medier i Danmark. Hun vil her give et indblik i den bagvedliggende økonomi i teknologiens verden - hvordan der virker til at være et uendeligt potentiale for vækst, men med risiko for at boblen kan sprænge.

Jan Papadopolous, bestyrelsesformand i Sparrow Technologies vil på dagen give et indblik i historien bag Sparrow Technologies begyndelse - hvordan virksomheden blev til, og hvilke udfordringer de mødte i det første år.

Søren Trane, adm. direktør i Raindrop har arbejdet inden for medicinal industrien i 18 år, og stiftede Raindrop for 10 år siden. Han vil på årsmødet fortælle om, hvordan og hvorfor Raindrop bruger en stor del af deres budget på udvikling af ny teknologi, og hvordan teknologi generelt passer ind i medicinal industrien.